Lotta Gustavsson

Lotta Gustavsson

Lotta Gustavsson: "Nu har det blivit skönt istället för ångestfullt att lägga sig på kvällen"

Jag hade mer eller mindre konstant värk varje natt, berättar Lotta. Det började i ryggen och smärtan spred sig sen upp i axlar, nacke och huvud med låsningar och spänningar som följd.

– Allt detta skapade en stress över att sova eller vila och jag var alltid uppe och rörde på mig flera gånger varje natt.

Första natten med magnetkudden

Lotta och hennes man hade hört om Velloflexmagneten, men hade kommit överens om att inte köpa någon produkt. Men utan att tala om det köpte Lotta ändå en magnetkudde och till sin stora förundran upplevde Lotta att smärtan lindrats något i både nacke och axlar under natten.*

– På morgonen kunde jag inte hålla mig från att berätta för min man. Jag var helt lyrisk.

Hon testade dessutom att ge sin man en kudde.

– Även om han inte hade lika svåra problem ville jag prova och även han märkte en skillnad, skrattar Lotta.

Ökad effekt med madrassen

Nu var det självklart att köpa en magnetmadrass. Ett val Lotta inte ångrat. Smärtan har successivt avtagit* och tack vare detta upplever Lotta att både dagarna och nätterna går enklare.

– Nu har det blivit skönt istället för ångestfullt att lägga sig på kvällen. Och på dagen orkar jag göra det jag tycker om, som att gå långa promenader med vår hund.

Varför Velloflex?-

Under hundratals år har magneter använts i medicinskt syfte. Flera forskare betraktar idag magnetterapi som en alternativmedicinsk behandlingsmetod för smärtrelaterade tillstånd.* Velloflex kombinerar den patenterade magnetteknologin i BIOflex-magneten med bäddmadrasser, kuddar och stödförband med god komfort.

CE-registrerad

Velloflex är CE-registrerad som medicinteknisk produkt, vilket betyder att våra produkter efterlever EU:s normer för medicinsk utrustning.

Därför fungerar Velloflex 

Järn ingår i hemoglobin som spelar en viktig roll för att via blodet förse kroppens organ med syre. Påverkan från specialutformade magnetfält kan bidra till ökad syre- och näringstillförsel samt en effektivare bortforsling av slaggämnen.

  1. Järnet i blodet kan påverkas av magnetfälten.
  2. De runda BIOflex®-magneterna skapar riktade magnetfält som kan förbättra cirkulationen i blodkärlen.
  3. Magnetfälten stimulerar rörelse i kärlen, vilket kan underlätta transport av syre och näringsämnen.

Prova magnetterapi!

I vårt sortiment finns ett stort utbud av alternativ för att kunna
tillgodogöra sig magnetterapi på ett enkelt och bekvämt sätt.

Köp nu
 
 

Under åren har vi samarbetat med Velloflex flera gånger. När våra medlemmar i undersökningar fått testa på produkterna har flera av dem upplevt god effekt och fortsatt använda dem efteråt.

Marie-Louise Olsson
Ordförande, Fibromylgiförbundet

 
 

Prova magnetterapi!

Vi erbjuder alltid fri frakt, 2 års produktgaranti och 30 års
effektgaranti på magneterna.

Beställ här