Lillemor Svensson

Lillemor Svensson

Lillemor Svensson: "När jag hörde talas om Velloflex var jag först skeptisk men vad hade jag att förlora"

Efter fem års lidande hade Lillemor Svensson ställt in sig på ett liv med värk och smärtor. Men efter en veckas användning började hon märka av en viss lindring av smärtan.  Ju mer smärtan avtog desto mer kom orken tillbaka.*

– Jag har alltid varit aktiv; tränat, gillat att vara ute och varit snabb på att ta tag i och göra saker, berättar Lillemor. Och trots min värk tänkte jag alltid att den inte får styra eller ta över mitt liv. Men ganska snabbt insåg jag att jag var tvungen att dra ner på tempot.

Smärtor och värk

I 5 år har Lillemor lidit av smärtor och värk. Mest i rygg, axlar, armar liksom i handleder och fingrar.
– Det har varit som en konstant värk i musklerna med stickningar i armarna, och när jag blev gravid blev problemen än värre.

Med smärtan i kroppen försvann orken och hon kände sig tom och slutkörd. När det var som värst funderade Lillemor på om hon inte måste sluta på sitt jobb i hemtjänsten, där hon egentligen trivdes väldigt bra och arbetat i 10 år.

Vad hade jag att förlora?

– När mamma kom med en magnetmadrass var jag först skeptisk men vad hade jag att förlora, berättar Lillemor. Efter 3-4 nätter började hon uppleva en viss smärtlindring. Lederna i fingrarna ömmade inte lika mycket och stelheten och småkrämporna avtog.*

Orken tillbaka

Och när smärtorna klingade av kom istället orken och energin tillbaka.

– Förut var jag fokuserad på smärtan. Att hela tiden bearbeta mig själv med att försöka förtränga den, berättar hon. Men nu har jag istället tid och ork att vara mig själv och social igen. Kraften räcker hela dagen och hela kvällen, inte minst min sambo märker skillnaden. Att nu få greja, måla och dona i hemmet gör vardagen så mycket bättre och roligare.

Ny vardag med sonen

Men mest tacksam av allt är Lillemor för att hennes liv tillsammans med sin 14 månaders son har blivit så mycket lättare.

– Att kunna bära runt honom eller gå ner på golvet och busa utan att ha lika ont är en otrolig gåva. Varje dag tänker jag på hur det såg ut för bara några månader sedan. Jag är så himla tacksam, allt tack vare dessa magneter, skrattar Lillemor.

Varför Velloflex?-

Under hundratals år har magneter använts i medicinskt syfte. Flera forskare betraktar idag magnetterapi som en alternativmedicinsk behandlingsmetod för smärtrelaterade tillstånd.* Velloflex kombinerar den patenterade magnetteknologin i BIOflex-magneten med bäddmadrasser, kuddar och stödförband med god komfort.

CE-registrerad

Velloflex är CE-registrerad som medicinteknisk produkt, vilket betyder att våra produkter efterlever EU:s normer för medicinsk utrustning.

Därför fungerar Velloflex 

Järn ingår i hemoglobin som spelar en viktig roll för att via blodet förse kroppens organ med syre. Påverkan från specialutformade magnetfält kan bidra till ökad syre- och näringstillförsel samt en effektivare bortforsling av slaggämnen.

  1. Järnet i blodet kan påverkas av magnetfälten.
  2. De runda BIOflex®-magneterna skapar riktade magnetfält som kan förbättra cirkulationen i blodkärlen.
  3. Magnetfälten stimulerar rörelse i kärlen, vilket kan underlätta transport av syre och näringsämnen.

Prova magnetterapi!

I vårt sortiment finns ett stort utbud av alternativ för att kunna
tillgodogöra sig magnetterapi på ett enkelt och bekvämt sätt.

Köp nu
 
 

Under åren har vi samarbetat med Velloflex flera gånger. När våra medlemmar i undersökningar fått testa på produkterna har flera av dem upplevt god effekt och fortsatt använda dem efteråt.

Marie-Louise Olsson
Ordförande, Fibromylgiförbundet

 
 

Prova magnetterapi!

Vi erbjuder alltid fri frakt, 2 års produktgaranti och 30 års
effektgaranti på magneterna.

Beställ här