Ann och Kenneth Knochenhauer

Ann och Kenneth Knochenhauer

Ann och Kenneth Knochenhauer: "Magneten har gjort hela min vardag lättare"

Ann Knochenhauer berättar hur BIOflex®-magneten hjälpt både henne och hennes man. Idag lever hon ett aktivt liv, där promenader med dvärgpudeln och trädgårdsskötsel tillhör vardagen. Men det fanns en tid då värken i kroppen höll henne tillbaka.*

Enklare vardag

Efter ett tags användning upplevde jag en lindring av min smärta*, vilket har gjort hela min vardag lättare. Till exempel har vi en kontakt till hårfönen högt upp i badrummet och det var alltid ett projekt att få i sladden. Min värk vid den tiden gjorde att jag helst inte ville stå på tå och räta upp armarna, men nu när värken har minskat slipper jag krångla med pallen. Jag sträcker gärna på mig och sätter i kontakten.

Skeptisk make

Min man Kenneth var till en början väldigt skeptisk, men jag utmanande honom att prova själv. Efter första natten konstaterade han att det här var bra saker och sen dess har han velat fortsätta använda Velloflex magnetterapiprodukter. Så gå inte och tänk att det där fungerar väl inte – utan prova istället, för mig fungerar det!

Varför Velloflex?-

Under hundratals år har magneter använts i medicinskt syfte. Flera forskare betraktar idag magnetterapi som en alternativmedicinsk behandlingsmetod för smärtrelaterade tillstånd.* Velloflex kombinerar den patenterade magnetteknologin i BIOflex-magneten med bäddmadrasser, kuddar och stödförband med god komfort.

CE-registrerad

Velloflex är CE-registrerad som medicinteknisk produkt, vilket betyder att våra produkter efterlever EU:s normer för medicinsk utrustning.

Därför fungerar Velloflex 

Järn ingår i hemoglobin som spelar en viktig roll för att via blodet förse kroppens organ med syre. Påverkan från specialutformade magnetfält kan bidra till ökad syre- och näringstillförsel samt en effektivare bortforsling av slaggämnen.

  1. Järnet i blodet kan påverkas av magnetfälten.
  2. De runda BIOflex®-magneterna skapar riktade magnetfält som kan förbättra cirkulationen i blodkärlen.
  3. Magnetfälten stimulerar rörelse i kärlen, vilket kan underlätta transport av syre och näringsämnen.

Prova magnetterapi!

I vårt sortiment finns ett stort utbud av alternativ för att kunna
tillgodogöra sig magnetterapi på ett enkelt och bekvämt sätt.

Köp nu
 
 

Under åren har vi samarbetat med Velloflex flera gånger. När våra medlemmar i undersökningar fått testa på produkterna har flera av dem upplevt god effekt och fortsatt använda dem efteråt.

Marie-Louise Olsson
Ordförande, Fibromylgiförbundet

 
 

Prova magnetterapi!

Vi erbjuder alltid fri frakt, 2 års produktgaranti och 30 års
effektgaranti på magneterna.

Beställ här