Britt Svensson

Britt Svensson

Britt Svensson: "Numera har jag lust att ta långa promenader eller sticka i timmar"

I över 20 år har Britt Svensson, 65, lidit av molande värk i kroppen. Med Velloflexmagneten upplevde hon successivt hur lätt lindring av smärtan växte fram.*

– Det började med att gubben skickade efter en magnetmadrass. Jag blev irriterad och lite arg för jag tyckte att det fanns bättre saker att lägga pengarna på, skrattar Britt. Men jag ändrade snabbt uppfattning när jag märkte hur skön den var att ligga på.

Värk och smärtor*

Britt berättar hur hon under 20 års tid lidit av långvarig värk som flyttat runt i kroppen.
– Överallt, i fingrar, huvud, ben har den rört sig. Min doktor har sagt att det inte är något som går att göra något åt utan att jag får vänja mig vid att leva med den. Men eftersom Velloflexmagneterna ger mig en viss lindring har det nu blivit mycket enklare.*

Britt arbetar som aktivitetsledare på ett äldreboende.

– På jobbet frågar arbetskamraterna vad som har hänt, du är så positiv och full av energi. Och jag berättar gärna, förklarar Britt.
– Egentligen hade jag faktiskt tänkt att gå i pension, tillägger hon. Förut har jag varit helt slut när jag kom hem och var på dåligt humör. Men nu när jag mår bättre så har jag bestämt mig för att jobba ett år till.

Innerligt tacksam

Jag är innerligt tacksam för Velloflexmagneten. Numera har jag lust att ta långa promenader eller sticka i timmar. Och jag har fått be min gubbe om förlåtelse för att jag var lite elak mot honom när han köpt magnetmadrassen, avslutar Britt med ett leende.

Varför Velloflex?-

Under hundratals år har magneter använts i medicinskt syfte. Flera forskare betraktar idag magnetterapi som en alternativmedicinsk behandlingsmetod för smärtrelaterade tillstånd.* Velloflex kombinerar den patenterade magnetteknologin i BIOflex-magneten med bäddmadrasser, kuddar och stödförband med god komfort.

CE-registrerad

Velloflex är CE-registrerad som medicinteknisk produkt, vilket betyder att våra produkter efterlever EU:s normer för medicinsk utrustning.

Därför fungerar Velloflex 

Järn ingår i hemoglobin som spelar en viktig roll för att via blodet förse kroppens organ med syre. Påverkan från specialutformade magnetfält kan bidra till ökad syre- och näringstillförsel samt en effektivare bortforsling av slaggämnen.

  1. Järnet i blodet kan påverkas av magnetfälten.
  2. De runda BIOflex®-magneterna skapar riktade magnetfält som kan förbättra cirkulationen i blodkärlen.
  3. Magnetfälten stimulerar rörelse i kärlen, vilket kan underlätta transport av syre och näringsämnen.

Prova magnetterapi!

I vårt sortiment finns ett stort utbud av alternativ för att kunna
tillgodogöra sig magnetterapi på ett enkelt och bekvämt sätt.

Köp nu
 
 

Under åren har vi samarbetat med Velloflex flera gånger. När våra medlemmar i undersökningar fått testa på produkterna har flera av dem upplevt god effekt och fortsatt använda dem efteråt.

Marie-Louise Olsson
Ordförande, Fibromylgiförbundet

 
 

Prova magnetterapi!

Vi erbjuder alltid fri frakt, 2 års produktgaranti och 30 års
effektgaranti på magneterna.

Beställ här