Margareta Eriksson

Margareta Eriksson

Margareta Eriksson: "Jag ska ärligt säga att det här är det bästa köp jag gjort på 78 år"

Orden sprudlar från den pigga, leende 78-åringen.

– Om du bara visste vad jag är glad åt den här madrassen, förklarar Margareta. Detta är det bästa köp jag gjort på 78 år!

Tips från sin man

Under lång tid har Margareta haft levt med smärtor, främst i ryggen.

– Det var min man som först tyckte att jag skulle prova, men först kändes det lite dyrt. Jag har drivit en handarbetsaffär i 47 år och det är inte alltid man tagit ut så mycket lön, så pensionen är inte så stor. Men eftersom jag kunde få den på avbetalning så passade jag på.

Värken minskade*

På en gång märkte Margareta skillnad. Värken började avta och efter knappt en vecka var det mycket bättre.

– Jag är helt förundrad, viss känner jag fortfarande av lite värk i höfterna och rygg men madrassen kan ju inte hjälpa mot allt på en gammal pensionär som mig, skrattar Margareta.

Skön komfort

– Och gud så skönt man sover! utbrister hon. Jag har madrassen med ull på (Velloflex Original) och jag måste säga att den är väldigt behaglig.

Intresset för handarbete har Margareta kvar trots att butiken är stängd sen länge. Ofta sitter hon i favoritfåtöljen och virkar. 25 överkast för dubbelsängar och 13 för enkla har det hunnit bli med åren samt oräkneliga tavlor, örngott, dukar, mjukisdjur med mer.

– Jag har alltid gillat att virka och nu när värken har avtagit är det ännu roligare. Margareta virkar ett par maskor till och stannar sen upp och konstaterar:

– Tänk va bra att jag upptäckte Velloflex. En sådan här madrass skulle alla ha. Den kostar lite, men vad gör det när man får såhär bra hjälp?

Varför Velloflex?-

Under hundratals år har magneter använts i medicinskt syfte. Flera forskare betraktar idag magnetterapi som en alternativmedicinsk behandlingsmetod för smärtrelaterade tillstånd.* Velloflex kombinerar den patenterade magnetteknologin i BIOflex-magneten med bäddmadrasser, kuddar och stödförband med god komfort.

CE-registrerad

Velloflex är CE-registrerad som medicinteknisk produkt, vilket betyder att våra produkter efterlever EU:s normer för medicinsk utrustning.

Därför fungerar Velloflex 

Järn ingår i hemoglobin som spelar en viktig roll för att via blodet förse kroppens organ med syre. Påverkan från specialutformade magnetfält kan bidra till ökad syre- och näringstillförsel samt en effektivare bortforsling av slaggämnen.

  1. Järnet i blodet kan påverkas av magnetfälten.
  2. De runda BIOflex®-magneterna skapar riktade magnetfält som kan förbättra cirkulationen i blodkärlen.
  3. Magnetfälten stimulerar rörelse i kärlen, vilket kan underlätta transport av syre och näringsämnen.

Prova magnetterapi!

I vårt sortiment finns ett stort utbud av alternativ för att kunna
tillgodogöra sig magnetterapi på ett enkelt och bekvämt sätt.

Köp nu
 
 

Under åren har vi samarbetat med Velloflex flera gånger. När våra medlemmar i undersökningar fått testa på produkterna har flera av dem upplevt god effekt och fortsatt använda dem efteråt.

Marie-Louise Olsson
Ordförande, Fibromylgiförbundet

 
 

Prova magnetterapi!

Vi erbjuder alltid fri frakt, 2 års produktgaranti och 30 års
effektgaranti på magneterna.

Beställ här