Josephine Olsson

Josephine Olsson

Josephine Olsson: Jag kunde slappna av på ett nytt sätt och det var fantastiskt

Josephine är en glad och positiv tjej med en aktiv livsstil. Att kroppen var pigg och kry tog hon mer eller mindre för givet.

– Jag tränade regelbundet och fattade nog inte hur bra jag faktiskt hade det, berättar Josephine. Men för 9 år sedan förändrades allt.

Långvarig värk

– I samband med min graviditet drabbades jag av konstant värk i ländryggen som vägrade att ge med sig, förklarar Josephine. Värken tog på orken, vilket gjorde att fick allt mindre kraft över till familj och vänner.

Även träningsintresset fick sig en rejäl knäck.

– Det var helt enkelt inte roligt längre när jag visste hur dåligt kroppen skulle må dagen efter ett pass.Träningen blev lidande, vilket i sin tur försämrade mitt humör och allmänna mående.   

Positivt överraskad

När Josephine första natten använde Velloflex blev hon positivt överraskad.

–Jag har förstått att inte alla känner så stor skillnad i början men jag märkte direkt av att något hände.

Successivt upplevde hon hur hennes värk lindrades av magneterna.*

–För mig var det som en behaglig och skön känsla. Efter en tid hade värken minskat och det blev lättare att slappna av. Det kändes fantastiskt.

Fortfarande lika nöjd

Idag har det gått flera år sedan Josephine upptäckte Velloflex och hon sover fortfarande på sin magnetmadrass. 

– Det här var den skillnad som jag behövde och jag är fortfarande lika nöjd. Velloflex är ett utmärkt komplement som verkligen är värt att prova om du lider av smärta.* Själv kan jag idag inte tänka mig att vara utan Velloflex.

Även sonen vittnar om Josephins förändring.

– En dag sa han: Det märks att du mår bra av de där magneterna mamma, för du blir inte lika irriterad längre, skrattar Josephine. Dessutom har jag kunnat börja träna igen, avslutar hon med ett stort leende på läpparna.

Varför Velloflex?-

Under hundratals år har magneter använts i medicinskt syfte. Flera forskare betraktar idag magnetterapi som en alternativmedicinsk behandlingsmetod för smärtrelaterade tillstånd.* Velloflex kombinerar den patenterade magnetteknologin i BIOflex-magneten med bäddmadrasser, kuddar och stödförband med god komfort.

CE-registrerad

Velloflex är CE-registrerad som medicinteknisk produkt, vilket betyder att våra produkter efterlever EU:s normer för medicinsk utrustning.

Därför fungerar Velloflex 

Järn ingår i hemoglobin som spelar en viktig roll för att via blodet förse kroppens organ med syre. Påverkan från specialutformade magnetfält kan bidra till ökad syre- och näringstillförsel samt en effektivare bortforsling av slaggämnen.

  1. Järnet i blodet kan påverkas av magnetfälten.
  2. De runda BIOflex®-magneterna skapar riktade magnetfält som kan förbättra cirkulationen i blodkärlen.
  3. Magnetfälten stimulerar rörelse i kärlen, vilket kan underlätta transport av syre och näringsämnen.

Prova magnetterapi!

I vårt sortiment finns ett stort utbud av alternativ för att kunna
tillgodogöra sig magnetterapi på ett enkelt och bekvämt sätt.

Köp nu
 
 

Under åren har vi samarbetat med Velloflex flera gånger. När våra medlemmar i undersökningar fått testa på produkterna har flera av dem upplevt god effekt och fortsatt använda dem efteråt.

Marie-Louise Olsson
Ordförande, Fibromylgiförbundet

 
 

Prova magnetterapi!

Vi erbjuder alltid fri frakt, 2 års produktgaranti och 30 års
effektgaranti på magneterna.

Beställ här