Ulf och Åsa Norman

Ulf och Åsa Norman

Ulf och Åsa Norman: "Folk vi pratar med tror inte det är sant."

Folk jag pratar med tror inte det är sant, skrattar den glada gotlänningen vars liv förändrats det senaste året. Idag begränsas inte Ulf Norman, 54, av sin värk* och kan hålla på med det han älskar; jakten och hundarna. Tillsammans med sin sambo Åsa driver de också ett populärt fiskrökeri i Burgsvik dit inte minst många turister hittar.

Smärta i kroppen

Allt började med att Ulf blivit nyfiken efter att ha sett en annons om VelloFlexmagneten. Eftersom han har långvarig smärta i kroppen, och värk från en gammal armskada, ville han prova. Dessutom hade sambon Åsa problem med värk i höften.

Lindrad värk*

– Efter ett tags användning märkte vi båda att magneterna gjorde gott för oss, berättar Ulf. Min värk hade minskat efter de första 14 dagarna, men för min sambo tog det lite längre tid. Efter 2-3 månader upplevde dock även hon en förbättring.

Också smärtan från Ulfs 20 år gamla armskada har lindrats.

– En dag upptäckte jag att jag kunde börja ligga på axeln utan att ha ont. Så här bra har jag inte mått sen 80-talet, skrattar han.

Alla borde prova

Idag har det gått drygt tre år sen Ulf och Åsa upptäckte Velloflex och de är fortfarande lika tacksamma.

– Jag skulle rekommendera alla med krämpor eller värk att prova, avslutar Ulf.

Varför Velloflex?-

Under hundratals år har magneter använts i medicinskt syfte. Flera forskare betraktar idag magnetterapi som en alternativmedicinsk behandlingsmetod för smärtrelaterade tillstånd.* Velloflex kombinerar den patenterade magnetteknologin i BIOflex-magneten med bäddmadrasser, kuddar och stödförband med god komfort.

CE-registrerad

Velloflex är CE-registrerad som medicinteknisk produkt, vilket betyder att våra produkter efterlever EU:s normer för medicinsk utrustning.

Därför fungerar Velloflex 

Järn ingår i hemoglobin som spelar en viktig roll för att via blodet förse kroppens organ med syre. Påverkan från specialutformade magnetfält kan bidra till ökad syre- och näringstillförsel samt en effektivare bortforsling av slaggämnen.

  1. Järnet i blodet kan påverkas av magnetfälten.
  2. De runda BIOflex®-magneterna skapar riktade magnetfält som kan förbättra cirkulationen i blodkärlen.
  3. Magnetfälten stimulerar rörelse i kärlen, vilket kan underlätta transport av syre och näringsämnen.

Prova magnetterapi!

I vårt sortiment finns ett stort utbud av alternativ för att kunna
tillgodogöra sig magnetterapi på ett enkelt och bekvämt sätt.

Köp nu
 
 

Under åren har vi samarbetat med Velloflex flera gånger. När våra medlemmar i undersökningar fått testa på produkterna har flera av dem upplevt god effekt och fortsatt använda dem efteråt.

Marie-Louise Olsson
Ordförande, Fibromylgiförbundet

 
 

Prova magnetterapi!

Vi erbjuder alltid fri frakt, 2 års produktgaranti och 30 års
effektgaranti på magneterna.

Beställ här