Signe Olsen

Signe Olsen

Signe Olsen: "Smärtor har varit en del av mitt liv sedan många år"

Sedan unga år har Signe Olsen levt ett aktivt liv. Hon har alltid gillat att röra på sig och provat på det mesta inom idrott. Men ganska tidigt upplevde hon att hennes kropp inte riktigt fungerade som den skulle.

Långvariga smärtor*

– Smärtor har varit en del av mitt liv sedan många år, förklarar Signe och berättar hur tillståndet förändrade hennes vardag.

– Jag har velat behålla en positiv inställning till livet och fortsatt att simma, cykla och ta promenader. Men det har fått ske i mitt eget tempo. Smärtan har också medfört en känsla av trötthet och utmattning.

Allt att vinna

Vid ett tillfälle läste hon en artikel om Velloflex i en tidning.

– Som så många i min situation var jag öppen för att prova det mesta. Eftersom jag fick pengarna tillbaka om jag inte var nöjd, fanns det ju inget att tveka på, konstaterar Signe.

Bättre efter några dagar

Redan efter några dagar kände sig Signe mycket bättre.

– Jag hade mindre smärtor och kände mig mjukare.* Bland annat upptäckte jag att jag kunde ta trapporna tre våningar utan att vara helt slut efteråt. Det var fantastiskt.

Alla borde prova

Signes övertygelse om magneternas effekt styrktes då hon för en tid sedan bytte till en säng utan magnetmadrassen. Då började smärtan komma tillbaka.

– Självklart kan jag inte lova att detta fungerar för alla. För mig har det dock varit en såpass stor förbättring av livskvalitén, att jag skulle uppmuntra alla att prova.

Varför Velloflex?-

Under hundratals år har magneter använts i medicinskt syfte. Flera forskare betraktar idag magnetterapi som en alternativmedicinsk behandlingsmetod för smärtrelaterade tillstånd.* Velloflex kombinerar den patenterade magnetteknologin i BIOflex-magneten med bäddmadrasser, kuddar och stödförband med god komfort.

CE-registrerad

Velloflex är CE-registrerad som medicinteknisk produkt, vilket betyder att våra produkter efterlever EU:s normer för medicinsk utrustning.

Därför fungerar Velloflex 

Järn ingår i hemoglobin som spelar en viktig roll för att via blodet förse kroppens organ med syre. Påverkan från specialutformade magnetfält kan bidra till ökad syre- och näringstillförsel samt en effektivare bortforsling av slaggämnen.

  1. Järnet i blodet kan påverkas av magnetfälten.
  2. De runda BIOflex®-magneterna skapar riktade magnetfält som kan förbättra cirkulationen i blodkärlen.
  3. Magnetfälten stimulerar rörelse i kärlen, vilket kan underlätta transport av syre och näringsämnen.

Prova magnetterapi!

I vårt sortiment finns ett stort utbud av alternativ för att kunna
tillgodogöra sig magnetterapi på ett enkelt och bekvämt sätt.

Köp nu
 
 

Under åren har vi samarbetat med Velloflex flera gånger. När våra medlemmar i undersökningar fått testa på produkterna har flera av dem upplevt god effekt och fortsatt använda dem efteråt.

Marie-Louise Olsson
Ordförande, Fibromylgiförbundet

 
 

Prova magnetterapi!

Vi erbjuder alltid fri frakt, 2 års produktgaranti och 30 års
effektgaranti på magneterna.

Beställ här