Eva Salomonsson

Eva Salomonsson

Eva Salomonsson: "Efter tre veckor var det inga tvivel"

Eva 70 år, har under stor del av livet drivit en hälsobutik. Idag är hon pensionär och njuter av att ha kraft och ork till det nya huset och trädgården. En bidragande orsak till detta var att hon upptäckte BIOflex-magneten.

Ny produkt

En dag kom det information om en ny produkt till hennes butik – en magnetmadrass med BIOflex®-magneter som enligt studier skulle kunna ge viss smärtlindring.*

– När man får in en ny produkt vill man gärna hitta någon att prova den på för att testa produkten, berättar Eva. I detta fallet var jag själv den perfekte kunden och om den fungerade för mig visste jag att den skulle bli till stor glädje för mina kunder.

Eva hade nämligen själv haft långvariga smärtor i nästan hela kroppen, liksom värk i lederna. Sagt och gjort, Eva köpte en Velloflex magnetmadrass och började sova på den på nätterna.

Liten förbättring initialt

– Madrassen var skön och behaglig och jag märkte redan första dagarna en viss förbättring.* Men till en början var jag inte alltför imponerad, eftersom jag fortsatte att ha ont av och till.

Effekten skulle fortsätta.

– Gradvis blev jag dock bara bättre och bättre. Och efter tre veckor vaknade jag på natten och insåg att jag knappt inte längre kände av smärtan.*

Borta från madrassen under två dygn

I mars månad åkte Eva till Sälen och sov borta utan sin magnetmadrass i två dygn.

– Det var bra och bekväma sängar men smärtan och värken kom tillbaka, och jag hade ont i kroppen dagarna efter. Men så snart jag sov hemma igen började värken att avta. Denna erfarenhet gjorde mig än mer säker på att magnetterapin i Velloflex magnetmadrass fungerar för mig.*

Varför Velloflex?-

Under hundratals år har magneter använts i medicinskt syfte. Flera forskare betraktar idag magnetterapi som en alternativmedicinsk behandlingsmetod för smärtrelaterade tillstånd.* Velloflex kombinerar den patenterade magnetteknologin i BIOflex-magneten med bäddmadrasser, kuddar och stödförband med god komfort.

CE-registrerad

Velloflex är CE-registrerad som medicinteknisk produkt, vilket betyder att våra produkter efterlever EU:s normer för medicinsk utrustning.

Därför fungerar Velloflex 

Järn ingår i hemoglobin som spelar en viktig roll för att via blodet förse kroppens organ med syre. Påverkan från specialutformade magnetfält kan bidra till ökad syre- och näringstillförsel samt en effektivare bortforsling av slaggämnen.

  1. Järnet i blodet kan påverkas av magnetfälten.
  2. De runda BIOflex®-magneterna skapar riktade magnetfält som kan förbättra cirkulationen i blodkärlen.
  3. Magnetfälten stimulerar rörelse i kärlen, vilket kan underlätta transport av syre och näringsämnen.

Prova magnetterapi!

I vårt sortiment finns ett stort utbud av alternativ för att kunna
tillgodogöra sig magnetterapi på ett enkelt och bekvämt sätt.

Köp nu
 
 

Under åren har vi samarbetat med Velloflex flera gånger. När våra medlemmar i undersökningar fått testa på produkterna har flera av dem upplevt god effekt och fortsatt använda dem efteråt.

Marie-Louise Olsson
Ordförande, Fibromylgiförbundet

 
 

Prova magnetterapi!

Vi erbjuder alltid fri frakt, 2 års produktgaranti och 30 års
effektgaranti på magneterna.

Beställ här