Malin Ahlm

Malin Ahlm

Malin Ahlm: "Jag är mycket mer skeptisk än mor och prövar inte vad som helst"

Jag är mycket mer skeptisk än mor och prövar inte vad som helst, börjar Malin. Men när min mamma berättade hur hon blivit hjälpt var jag ju bara tvungen att testa. Jag såg ju på henne att hon var piggare och gladare nu.

Liknande effekt

Malin hade nämligen också problem med långvarig smärta sen hon för 11 år sedan var gravid med yngsta barnet.*
– Läkarna hade konstaterat att det inte var något farligt, men det gjorde väldigt ont. Jag försökte alla möjliga sovställningar, att palla upp med kuddar, men värken var ständigt på ett eller annat sätt där och störde.

Magneten skulle dock visa sig ha en liknande effekt även på Malin.

– Efter ett tag med Velloflexmagneten kändes värken mindre påtaglig*, förklarar Malin. Jag var överlycklig och det hela slutade med att mor fick köpa en ny madrass till sig själv, skrattar hon.

Varför Velloflex?-

Under hundratals år har magneter använts i medicinskt syfte. Flera forskare betraktar idag magnetterapi som en alternativmedicinsk behandlingsmetod för smärtrelaterade tillstånd.* Velloflex kombinerar den patenterade magnetteknologin i BIOflex-magneten med bäddmadrasser, kuddar och stödförband med god komfort.

CE-registrerad

Velloflex är CE-registrerad som medicinteknisk produkt, vilket betyder att våra produkter efterlever EU:s normer för medicinsk utrustning.

Därför fungerar Velloflex 

Järn ingår i hemoglobin som spelar en viktig roll för att via blodet förse kroppens organ med syre. Påverkan från specialutformade magnetfält kan bidra till ökad syre- och näringstillförsel samt en effektivare bortforsling av slaggämnen.

  1. Järnet i blodet kan påverkas av magnetfälten.
  2. De runda BIOflex®-magneterna skapar riktade magnetfält som kan förbättra cirkulationen i blodkärlen.
  3. Magnetfälten stimulerar rörelse i kärlen, vilket kan underlätta transport av syre och näringsämnen.

Prova magnetterapi!

I vårt sortiment finns ett stort utbud av alternativ för att kunna
tillgodogöra sig magnetterapi på ett enkelt och bekvämt sätt.

Köp nu
 
 

Under åren har vi samarbetat med Velloflex flera gånger. När våra medlemmar i undersökningar fått testa på produkterna har flera av dem upplevt god effekt och fortsatt använda dem efteråt.

Marie-Louise Olsson
Ordförande, Fibromylgiförbundet

 
 

Prova magnetterapi!

Vi erbjuder alltid fri frakt, 2 års produktgaranti och 30 års
effektgaranti på magneterna.

Beställ här